- Reklamë e sponsorizuar -

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka emëruar sot Agim Krasniqin, zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

 

“Duke i uruar suksese në detyrën e re, kryeministri Kurti vlerësoi se përvoja profesionale e z. Krasniqi në fushën e ekonomisë do të ndihmojë në institucionin të cilit do t’i shërbejë”, thuhet në njoftimin e Zyrës së kryeministrit. MALISHEVA TV

- Reklamë e sponzorizuar -