Me 39 vota Dragan Çirkoviq nga komuniteti serb ka arritur të emërohet anëtar i tretë i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Në raundin e parë të votimit Ivan Raduloviq nga komuniteti serb arriti të siguroj 77 vota për tu bërë anëtar i Bordit të RTK-së, ndërsa Sead Mujovi arriti të jetë pjesë e këtij bordi me 72 vota.

Votat të mjaftueshme për të qenë anëtar të këtij bordi nuk arritën të siguronin Mirjana Simiq dhe Ismajl Ramoviq dhe Nelica Vojkoviq. /TV Malisheva

Share.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/beklpuib/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757