- Reklamë e sponsorizuar -

Një person është arrestuar në fshatin Sllatinë të Fushë Kosovës, pasi që i njëjti me forcë ia kishte marrë nga dora çantën viktimës femër.

I dyshuari pas afro 500 metrash është ndaluar nga një qytetar i rastit. Për rastin në fjalë është njoftuar prokurori dhe me vendim të tij pas intervistimit i dyshuari dërgohet në mbajtje.

- Reklamë e sponzorizuar -