- Reklamë e sponsorizuar -

Ajo që është spekuluar në media në javët e fundit ka dëshmuar se është e vërtetë.

Pas dhjetë vjetësh martesë, çifti Megan Fox dhe Brian Austin Green po divorcohen.

Ishte aktori i famshëm që konfirmoi të gjithë historinë për publikun, duke thënë se vendimi për divorc ishte marrë nga gruaja e tij pasi ata kishin kaluar disa kohë larg njëri-tjetrit.

“Kam parë një ëndërr të trishtuar për gruan time, e cila mungonte për tre javë për shkak të xhirimit të një projekti të ri, e cila pas kthimit në shtëpi tha se dëshironte divorc. Unë i tregova ëndrrën time të trishtuar Megan, por ajo pohoi se ishte gjithçka vetëm një ëndërr e keqe dhe se gjithçka ishte mirë. Por kur Megan u kthye nga xhirimet, ajo ishte e ftohtë. I dhashë kohë, duke menduar se ishte gjithçka për shkak të rrugës dhe mjedisit në ndryshim,” tha Brian.

“Por, ajo tha që u kthye si një person krejtësisht tjetër, se në grup e kuptoi se liria e saj ishte e mirë dhe se do të donte të mbaronte gjithçka. Unë u zemërova dhe u trondita, por u përpoqa të qëndroja i matur pasi nuk ishte faji i saj që kishte këto ndjenja. Në fund të fundit, ajo ishte plotësisht e sinqertë me mua”, shtoi ai.

Çifti, i cili u martua në vitin 2010, pas gjashtë vjet qëndrimi në lidhje, ranë dakord t’i japin njëri-tjetrit hapësirë dhe kohë për të menduar për gjithçka. Kryesisht për shkak të tre fëmijëve, ata për një kohë jetuan në dy adresa dhe i panë fëmijët në mënyrë të barabartë.

Brian gjatë kësaj kohe mbante unazën e martesës, por jo edhe Megan./ Tv Malisheva

- Reklamë e sponzorizuar -