Sot në territorin e Komunës së Malishevës 5 persona janë shëruar nga covid-19, ndrësa janë regjistruar 7 raste të reja, raporton TV Malisheva.

Kjo është konfirmuar nga Komuna e Malishevës përmes një postimi në Facebook.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës është kjo: Nga fillimi i pandemisë e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 2814 raste, prej tyre 2689 janë shëruar, 85 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë edhe 40 raste.

Share.