- Reklamë e sponsorizuar -

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi ka vazhduar edhe sot vizitat në klubet e ndryshme kosovare, në këtë kohë emërgjente.

Gjatë ditës së sotme, Ademi ka vizituar skuadrën e KEK-ut në Obiliq, shkruan KosovaPress.

Për këtë ka shkruar edhe i pari i klubit nga Obiliqi, Besnik Mjeku.

“Falenderoj kryetarin Agim Ademi për vizitën dhe përkrahjen e FFK-së ndaj klubeve, respekt”, ka shkruar Mjeku.

- Reklamë e sponzorizuar -