- Reklamë e sponsorizuar -

Albin e para dhe primare eshte qe ta zbardhesh reastin e Astrit Deharit

Albin , die se te presin tema te nxehta e qe besa nuk je aq burr me i dal ne balle se ske kuadro pas vetes (me nje hu nuk thurret gardhi)

Albin , sa here thirre “Zajdnica nuk kalon” po kam frik se mos ke me qen inicuesi i saj

Albin , mos harro se dy djem te ri (Mond Balaj , Arben Gjeladinin) dhan jeten ne sheshet e Prishtines duke u thirr ne kauzen e bashkimit kombetar , ti duke shpif se Kosova nuk do te behet shtet kurr , e te cilin shtet tash ja more udheheqesin (behu burr e mos e harro tash bashkimin kombetar)

Albin , mos lejo ndarjen e Kosoves, (ne kete pike na ke mbrapa te gjithve)

Albin , mos harro ,ti vite me radhe rrokullise kamionet me mallrat serbe (mbaje taksen 100%)

Albin , Mos i harro vllezerit tan qe po kalben padrejtesisht ne burgjet e Maqedonis.

Albin , krejt ne fund mos e harro “Ukshin Hotin”.

Shkruar nga Albi Beqiri

- Reklamë e sponzorizuar -