- Reklamë e sponsorizuar -

 

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, e ka ngushëlluar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, për viktimat nga tërmeti i sotshëm në territorin e Shqipërisë. “Ne jemi me ju në këto momente dhe shprehim dhimbjen e thellë për të gjitha viktimat e shkaktuar nga tërmeti. Komuna e Malishevës, solidarizohet me vëllezërit dhe motrat në Shqipëri”, i ka thënë kryetari Begaj, ambasadorit Minxhozi, në një bisedë telefonike.

- Reklamë e sponzorizuar -