- Reklamë e sponsorizuar -

Kuvendi i Rep.Kosoves merr vendim për rrezim të qeverise Kurti me mocion të propozuar nga LDK, merr shumicen e votave me 82 vota pro, 32 vota kundër dhe 1 apstenim.

Sot, Kuvendi i Rep Kosoves mbyll punimet zyrtarisht. /TV MALISHEVA/

- Reklamë e sponzorizuar -