- Reklamë e sponsorizuar -

Në kuadër të masave për luftimin e përhapjes së pandemisë koronavirus sot janë dezinfektuar xhamitë e fshatrave Neredime e Ulët dhe e Epërme, Jezerc, Dubravë, Balaj, Pleshinë, Zaskok, Dremjak, Koshare, Slivovë, Kosinë, Lloshkobare, Greme, Doganaj, Nikadin, Varosh, Rakaj dhe Komogllavë.

Deri më tash në Kosovë janë konfirmuar 71 raste me koronavirus, prej tyre një i vdekur, ndërsa dy janë pranë shërimit, sipas IKSHP-së

- Reklamë e sponzorizuar -