OAK: Qeveria dhe SBASHK-u ta kenë prioritet kualitetin dhe jo vetëm pagat

Oda e Afarizmit të Kosovës OAK shprehet e shqetësuar me gjendjen e arsimit në Kosovë, e cila edhe kësaj radhe u tregua në testin...

Tetë inspektorë të ATK-së kanë lidhje me politikën, Myrtezaj e mohon

  Nga 20 inspektorë që janë pranuar këtë vit në Administratën Tatimore të Kosovës, tetë prej tyre kanë lidhje me politikën. Një gjë e tillë...

​Ligji për zyrtarë publik ka shkaktuar pasoja për gjithë sistemin

  Ndaj vendimit të Bankës Qendrore të Kosovës(BQK) për shtrenjtimin e sigurimeve për veturat, ka reaguar edhe Institucioni i Avokatit të Popullit dhe është duke...

Oda Amerikane fton kompanitë që të mbështesin Shqipërinë pas tërmetit

  Oda Amerikane e Kosovës fton të gjitha kompanitë në Kosovë që të ndihmojnë me artikuj ushqimorë, veshmbathje dhe para për familjet e prekura nga...

Përfaqësuesit e OAK-së së bashku me disa biznese anëtare të saj pritën në takim...

Qëllimi i këtij takimi ishte identifikimi i barrierave tregtare me të cilat ballafaqohen bizneset që eksportojnë, informata këto që do të kontribuojnë gjatë hartimit...

Financa

më shumë

Bujqesi

më shumë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë në “Festën tradicionale të vjelës...

Tani  më është bërë traditë  festa e vjeljës së rrushit “ Hardh Fest  2019 në Rahovec, e në këtë vit krahas udhëheqësve  shtetëror të...

Prodhime vendore

më shumë

Delight LLC kompania më e re në tregun shqiptar për prodhimin...

Delight është kompani që tani është hapur në qytetin Historik të Prizrenit,ku mirret me prodhimin e të gjitha llojeve të llokumeve dhe ëmbëlsirave vendore....