- Reklamë e sponsorizuar -

Liga e Pare Junioret
FC Malisheva | 2-1 | KF Rilindja
⚽️⚽️2 x Super Liman Morina
Një super lojtar dhe top golashenues Liman Morina ri-konfirmoj formën e lartë dhe etjen për të shënuar edhe me tutje.

 

- Reklamë e sponzorizuar -