- Reklamë e sponsorizuar -

Haxhi Krasniqi i është bashkuar listës së sportistëve që e bashkëndiejnë dhimbjen për viktimat dhe të prekurit nga tërmeti i sotëm në Shqipëri

“Nuk jemi mirë ne, kur nuk është mirë Shqipëria. Të i lutemi Zotit”, ka shkruar boksieri në rrjetet sociale, duke ia përcjellë këtij postimi edhe një fotografi, ku shkruan në gjuhën angleze: “Lutemi për nënën Shqipëri”.

- Reklamë e sponzorizuar -