Në Gjilan është kapur një sasi e konsdierueshme e duhanit dhe cigareve. Kështu kanë njoftuar nga Dogana e Kosovës nëpërmjet një komuniktate për media.

“Njësit e Doganës në bashkëpunim me Policinë e Kosovë, si dhe Administratën tatimore të Kosovës kanë realizuar një operacion në Gjilan ku gjatë të cilit janë kapur sasi e konsiderueshme e duhanit dhe cigareve. Dje gjatë ditës njësitet Antikontrabandë të Doganës së Kosovës, Policia e Kosovës dhe ATK kanë kanë bastisur dy lokacione ku është hasur në mallra të kontrabanduara”, thuhet në komunikatën për media./TV Malisheva

Në lokacioni e pare janë këto të gjetura këto mallra:

1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg ( me mbishkrime ) = 2120 kg

2. Duhan i grirë i përpunuar refuz = 440 kg

3. Duhan i papërpunuar refuz = 2600 kg

4. Cigare pa banderola R@M = 5000 pako = 100000 cigare

5. Cigare pa banderola A@B, Merhaba = 540 pako= 10800 cigare

6. Aditiv i lëngshëm , aromë për prodhim të duhanit ,, HERTZ@SELC 3x 25l = 75 litra

7. Makinë e përdorur për paketim të duhanit Modeli SF 150 LË Nr.( 100kg ) = 1 pce

8. Makina te përdorura per grirje te duhanit pa marka (rreth 400 kg ) = 2 pce

9. Peshore elektrike pesha maksimale 40 kg = 2 pce

10. Ambalazh per paketim te duhanit me mbishkrim nga PVC- Najlloni = 1978 kg

11. Ambalazh per paketim te duhanit me mbishkrim nga kartoni = 1162 kg

Në lokacioni e dytë janë këto të gjetura këto mallra:

1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg ( me mbishkrime ) = 223.5kg

2. Cigare pa banderola Cosmopolitan 5500 pako = 110000 cigare

3. Cigare pa Banderola CANGARO 2430 pako = 48600 cigare

4. Cigare pa Banderola NORTH 3800 pako = 76000 cigare

5. Cigare pa banderola ËISTON 1250 pak = 25000 cigare

6. Cigare pa banderola Pall Mall 166 pako= 3320 cigare

7. Cigare pa banderola Marlboro Touch 60 pako = 1200 cigare

8. Cigare pa banderola Marlboro 930 pako = 18600 cigare

9. Cigare pa banderola Kuper 170 pako = 3400 cigare

10. Filtera për cigare me mbishkrime te ndryshme 71 pako = 774000 copë.

Malli i gjetur është sekuestruar nga Dogana e Kosovës. Derisa Dogana bën ftesë për qytetarëve për bashkëpunim përmes 0800 50095 sepse vetëm së bashku ndërtojmë të ardhme.

This image has an empty alt attribute; its file name is duhan1-1024x575.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan2-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan3-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan3-1-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan4-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan4-1-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan5-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan6-1024x575.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan7-575x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is duhan8-575x1024.jpg
Share.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/beklpuib/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107