KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat do të kryhen nesër. KEDS ka theksuar se punimet janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Mitrovicë

1.
NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 09:30 deri në orën15:00.
Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Zona Industriale 2 (Kodi: 32000022) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Zona Industriale (Solidi) (Kodi: 32000025) prej orës 14:00 deri në ora 15:00
Vendet: Solidi, Graniti Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni-Ahmet Balaj, NTP “Shala Gas”, Shirokë, NTP Kolgeci, Adrian Ismet Hoxha, Petroleum coke Kosova shpk, Matal, Fix & Swis store-Burim Devetaku, Xhevat Mehmet Spahiu,”Spahiu-Petroll” Shpk.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024) prej orës 15:00 deri në ora 16:00
Vendet: Studençani – një pjesë dhe Samadraxha.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

23.07.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00
Vendet: fshati Zabel i Ulët.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

22.07.2021

Ferizaj

1.
Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
LP 10kV Graniti (kodi: 41000023) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Graniti SH.P.K. Ismet Loshaj
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

23.07.2021
Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.
NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS-39 (kod: 81000003040) nga ora 08:00 deri 14:00
Vendet: rr. Londra, një pjesë rr. Ymer Pula, Sh.FM.U Fehmi Agani.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.
Në NS 35/10kV Gjilan II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër .
Arsyeja: Shtrirja e bistekut 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.
Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Malësia e Re (kodi: 31000030 ) nga ora 09:00 deri 11:00
Vendet: Malësia e Re, fshati Legjenda; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.
Arsyeja: Punimi i urave për kyçjen e konsumatorit Naim Ukaj, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.
Në TS 110/10kV Therandë do të ndërprehet:
LP 10kV Komuna e Mamushës (kodi: 30034005) nga ora 09:00 deri 11:00
Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.
Arsyeja: Energjizimi i TS 10(20)/0.4kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.
Në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Lulzim Tafa”MODEL SLOVENIA”SH.P.K.(“Objekti 19”) (kodi: 10012005233) nga ora 08:00 deri 12:00
Vendet: Objekti në mes të rr. Shahin Shahini dhe Shen Flori.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik./TV Malisheva

Share.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/beklpuib/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757