- Reklamë e sponsorizuar -

KONKURS PUNE

Ne kuader te zhvillimit Berisha Group
Për projektin me madheshtor në Prishtinën e Re Zona Qender “Park Residence”

SHPALL KONKURS PUNE
-Armirues
-Latues
-Puntorë

Nr i pa kufizuar për aplikim

KUSHTET:
*Punë e garantuar me kontrata afagjate mbi 120.000 m/2 ndertim.
*Pagat me te mira deri me tani ne Republiken e Kosoves.
*Trust i paguar nga kompania.
*Sigurim shendetsor i paguar nga kompania.
*Pushim i rregullt javor.
*Pushim i rregullt vjetor ne baze te ligjit.
*Ushqim cilesor.
*Mjete pune dhe paisje te siguruar nga kompania.

Dërgoni CV tuaja në email: info@berishagroup.com ose
Dokumentat munden mi sjell edhe në zyret e Berisha Group në Arberi ose në Prishtinen e Re!

Afati për aplikim deri me: 8 tetor 2019
Intervistimi: 10 tetor 2019

THIRR PA PAGES
0800 80 700

 

- Reklamë e sponzorizuar -