Imagjinoni që me vetëm një ritëm të një shkopi magjik mund të ndryshoni tërë jetën tuaj.

Epo, i dashur, ju keni fuqinë ta përdorni atë shkop në çdo kohë, thjesht ju duhet besim dhe besim.

Zhvendosjet e jashtme mund të jenë të vështira për t’u bërë gjatë natës, por ndërrime të brendshme mund të ndodhin brenda sekondave.

Të gjithë e dimë ndjenjën e të qenit në një humor të mirë në një moment dhe më pas në një humor të keq në tjetrën. Imagjinoni kur mund ta përdorim atë fuqi për të ndryshuar plotësisht jetën tonë?

Bota juaj e brendshme është plotësisht nën kontrollin tuaj dhe vetëm ju keni fuqinë të lëkundni shkopin tuaj dhe t’i ktheni përvojat tuaja në diçka të dëshirueshm

Share.