Në 24 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, janë regjistruar 3 raste të reja me covid-19.

Kjo është konfirmuar nga ana e IKSHPK-së, IRSHP-së në Prizren dhe QKMF-së në Malishevë, në komunikimin e rregullt me shtabin emergjent komunal, si dhe nga komunikimi me rastet në terren.

Deri më tani në Komunën e Malishevës, janë regjistruar 2817 raste me covid, prej tyre 2689 janë shëruar, 85 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë edhe 43 raste./TV Malisheva

Share.