- Reklamë e sponsorizuar -

Një qytetarit nga Malisheva i ka ndodhur diçka e befasishme. Ai derisa kishte mbushur me naftë veturën e tij, kishte hasur në një problem.

Në momentin e parë që kishte vërejtur se vetura e tij nuk arrinte shpejtësinë, kishte vendosur t’i bënte një vizitë mekanikut.

Pasi nxorën jashtë sasinë e naftës që kishte vendosur, për këtë qytetar duket e çuditshme ngjyra e naftës, dhe që rezulton si shkaktar i këtij defekti.

Këtë habi ky i fundit e shfaq edhe në videon që e ka shpërndarë në rrjetet sociale.

AL-petrol Malishev

Posted by Meti Frizer on Monday, 11 February 2019