- Reklamë e sponsorizuar -

Në Gjilan sot në mitingun që mblodhi kogja shumë shikues janë zgjedhur edhe fitues të çmimeve të ndryshme, raporton Malisheva TV.
Vetura më e mirë, motoçikleta më e mirë, vetura e vjetër më e mirë, vetura me zërimin më të mirë, vetura me zhurmën me të fuqshmën.

Më posht mund të shihni disa fotografi dhe video nga ngjarja e djeshme.

AutoMoto Show – Gjilan 2019

AutoMoto Show, Gjilanë.

Posted by Malishevatv on Monday, 29 July 2019