- Reklamë e sponsorizuar -

Ne jemi ende në pritje nga Apple për të zbuluar telefonin e saj të mençur të ardhshëm.

Në kongresin e mbajtur disa ditë më parë Apple nuk dha asnjë detaj në lidhje me iPhone 12, por kjo nuk do të thotë që jemi plotësisht në errësirë ​​kur bëhet fjalë për iPhone 12 falë rrjedhjeve dhe thashethemeve që kanë qarkulluar për muajt e fundit.

Dhe një video e lëshuar kohët e fundit tregon katër modelet e telefonit të ardhshëm nga Apple në shtatë ngjyra.

Videoja nga Devam Jangra tregon të katër modelet e iPhone 12 në shtatë ngjyra: në vjollcë, të bardhë, portokalli, jeshile, të zezë, të kuqe dhe blu./ Tv Malisheva

- Reklamë e sponzorizuar -