- Reklamë e sponsorizuar -

Në Ferizaj, Prishtinë dhe Prizren gjatë ditës së djeshme ka pasur sulme ndaj personave zyrtarë.

Në Ferizaj një i dyshuar kishte sulmuar zyrtarët policorë, ku dy nga ta kishin mbetur të lënduar andaj u detyruan të marrin tretman mjekësor, po ashtu edhe i dyshuari.

Kurse në Prishtinë po ashtu një i dyshuar kishte sulmuar një zyrtarë policorë i cili ishte në kryerje të detyrës zyrtare, por me vendim të prokurorit i dyshuari është lënë në procedurë të rregulltë.

Polici tjetër që u sulmua në vendin e tij të punës ishtë në Prizren, i cili pas sulmit ka pranuar tretman mjekësor ndërsa i dyshuari është dërguar në mbajtje

- Reklamë e sponzorizuar -