- Reklamë e sponsorizuar -

Këngëtari Ardian Begaj ka publikuar këngën e tij më të re, të cilën e ka titulluar “Ty Malishevë”.

Kënga është përpunim dhe siç mund të kuptohet edhe nga titulli, i është kushtuar vendlindjes së këngëtarit.

Videoklipin e këngës e ka realizuar Tv Malisheva.

Dëgjim të këndshëm!/ Tv Malisheva

 

- Reklamë e sponzorizuar -