- Reklamë e sponsorizuar -

Qendra e Mjekësisë Familjare në Malishevë u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë fëmijët e tyre.

Ky është postimi i plotë:

Prindër të dashur!

Vaksinoni fëmijët Tuaj!

Të vaksinohen të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse!

Komuna jonë ka qenë dhe është shëmbull i sukseshëm i vaksinimit të femijëve!
Vaksinoni fëmijët që ti keni të shëndoshë!

Mos prisni thirrje (Ftesa) për vaksinim, silleni fëmijen tuaj në qendrat e vaksinimit në
QKMF- Malishevë, QMF Kijeve, AMF Drenoc dhe AMF Bellanicë./ Tv Malisheva

- Reklamë e sponzorizuar -