- Reklamë e sponsorizuar -

Faqja zyrtare e Milanit në rrjetin social Twitter e ka publikuar një mesazh lidhur me të prekurit nga tërmetet në Shqipëri.

Në mesin e personave dhe llogarive të shumta nga bota e sportit që kanë reaguar pas këtyre lajmeve tani është edhe faqja zyrtare e Milanit, që e publikoi një mesazh për Shqipërinë në llogarinë zyrtare në Twitter.

“Në këtë kohë tragjike, në mendjen tonë i kemi vëllezërit dhe motrat tona në Shqipëri, që janë goditur nga tërmetet katastrofike. Qëndroni të fortë”, shkruhet në llogarinë zyrtare të Milanit.

- Reklamë e sponzorizuar -