Moti i keq ditëve të fundit dhe reshjet e borës kanë shkaktuar shembje të dheut në fshatin Guriq të Malishevës, raporton TV Malisheva.

Rrëshqitja e dheut dhe shembja e murit mbrojtës ka ndodhur në rrugën “Dëshmorët e kombit” në Guriq.

Nga kjo shembje është dëmtuar muri mbrojtës, por sipas burimeve të TV Malisheva ekziston rreziku për shembje të tjera dhe se kjo gjë rrezikon edhe shtëpitë që gjenden afër rrugës.

No description available.

No description available.

Share.