- Reklamë e sponsorizuar -

Një skandal ka ndodhur në Diaspor nga militant të VV duke mbushur vota raporton Albanian Real Facts’s ku shihen nga fotot e sigurura prej tyre Vedat Kelmendi duke mbushur vota për VV ja dhe teksti i plot i portalit.

- Reklamë e sponzorizuar -