- Reklamë e sponsorizuar -

 

 

Sonte duke filluar nga ora 19:45, në TVMalisheva, mund të ndiqni intervistën me Kryetarin e Sindikatës të Arsimit në Malishevë, Skender Gashi

Temat : Organizimi sindikal, shtrirja sindikale, planet për të ardhmen etj …

Për këto dhe shumë tjera së bashku në TV Malisheva nga ora 19:45.

 

 

 

 

 

- Reklamë e sponzorizuar -