- Reklamë e sponsorizuar -

 

 

Sonte duke filluar nga ora 20:00, në TVMalisheva, mund të ndiqni intervistën me Dr Mursel Gashi

Temat të cilat do t`i  shtjellojmë në këtë bisedë do të jenë; Ushtrimi i profesionit të doktorit në dekada. Shëndetësia në këndvështrimmin e dr.Mursel Gashit . Themelimi i institucioneve komunale dhe ndërtimi i tyre. Opozitarizmi në Komunën e Malishevës .Rezultati zgjedhor i gjashtë tetorit .

Për këto dhe shumë tjera së bashku në TV Malisheva nga ora 20:00.