- Reklamë e sponsorizuar -

Tv Malisheva vazhdon me të ftuarit  special në kujtim të 21 vjetorit të Maskrës së Dubravës.

Sonte në ora 20:30, N`Pult i ftuar: Bajrush Xhemaili, deputet (dëshmitar i Masakrës së Burgut të Dubravës)

Temat që do të diskutohen:

Cili ishte rrugëtimi ilegal i Bajrush Xhemailit?

Si u organizuan grupet ilegale?

Sa vite ishte i denuar me burg Bajrush Xhemaili ?

Rrëfime rrënqethëse për Masakren e  Burgut të Dubravës

Cilat ishin rrëfimet të pa dëgjuara më parë ?

Për këto dhe shumë të tjera sonte në ora 20:30, në emisionin N`Pult./Tv Malisheva /

- Reklamë e sponzorizuar -