- Reklamë e sponsorizuar -

Sonte në ora 20:30, në emisionin N`Pult, pjesa e dytë me të ftuarit : Demir Limaj, Ekrem Kastrati dhe Ali Xhyliqi, ish të burgosur politik (dëshmitarë të Maskrës së Burgut të Dubravës)

Cili ishte rrugëtimi i ish të burgosurve drejt Burgut të Dubravës?

Çfarë përjetuan gjatë rrugës ?

Çfarë ndodhi në autobus, në fshatin Carrallukë ?

Si e panë Malishevën si të burgosur nga autobusi?

Cfarë ndodhi në Burgun e Dubravës, përjetimet e ditëve më të rënda në burg?

Rrëfime të pa dëgjuara më parë

Për këto dhe shumë të tjera sonte në ora 20:30, në emisionin N`Pult./Tv Malisheva /

 

 

- Reklamë e sponzorizuar -