- Reklamë e sponsorizuar -

TURNIR HUMANITAR NË FUTSALL

Grupi i të Rinjve nga fshati Carrallukë, në mbledhjen e mbajtur më 2 dhjetor ka marrë vendim që të organizojë: TURNIR HUMANITAR NË FUTSALL (Futboll i vogël) Data: 8 dhjetor, e diel Vendi: Palestra Sportive e SHFMU” Imer Krasniqi” në Carrallukë Koha: prej orës 11:00 Hedhja e shortit bëhet, më 8 dhjetor 2019, në orën 10:00. Pagesa për pjesëmarrje në turnir: 20 € Mjetet e grumbulluara do të dërgohen në Shqipëri dhe atë nëpërmjet xhirollogarisë zyrtare të Republikës së Shqipërisë. Nr. kontaktues +383 45 985 267 +383 49 409 852 +383 49 803193 +383 49 318 849 Ju mirëpresim!

Organizator : Mehdi Krasniqi

- Reklamë e sponzorizuar -