- Reklamë e sponsorizuar -

Zëdhënësi i Shtëpisë së Ankandit Nate D. Senders Auction House konfirmoi këtë informacion.

Vërtetësia e veshjes nuk u konfirmua kurrë nga stilisti Pierpaolo Pikoli, dhe Lady Gaga nuk e komentoi as rastin.

Kishte dyshime se veshja ishte vjedhur. Sipas një raporti të policisë, lajmërimi për një veshje të pretenduar të vjedhur në ankand mbërriti më 25 tetor. Por,  nuk është përcaktuar se ka pasur vjedhje.

Më konkretisht, përgatitësja Sarah e solli veshjen në ankand. Ajo e gjeti në një dhomë në hotelin “Beverly Hilton”, ndërsa ishte duke pastruar një ditë pasi u nda çmimi Globi i Artë dhe e la atë në departamentin “e humbur dhe e gjetur”.

Meqenëse askush nuk u përgjigj pas tetë orësh, veshja u bë pronë e Sarës. Sara, nga ana tjetër, pretendon se Lady Gaga personalisht ia dhuroi veshjen, por nuk ka asnjë provë dhe as nuk ka asnjë shenjë në veshje për të konfirmuar se ishte origjinal.

Shtëpia e ankandit po zhvillon një hetim të brendshëm, pas së cilës do të vendoset nëse do të shesë përsëri veshjen

- Reklamë e sponzorizuar -