fbpx
Video e fundit
Video thumbnail
Në Malishevë sot u bë vënia e gurthemelit për Kullën dhe objektin e Veteranëve të UÇK-së
02:12
Video thumbnail
''Taekwondo'' shkolla e vetme e arteve marciale në Malishevë
04:08
Video thumbnail
Lorent Gashi, artisti i ri në skenën muzikore
02:45
Video thumbnail
Aktivitetet e çerdhës ‘’Zërat e Ëmbël’’ në Malishevë
04:47
Video thumbnail
Biznesi ‘’Riardi’' i cili ka fokus të veçantë dekorimin e pjesëve të jashtme të veturës-15.09.2020
04:19
Video thumbnail
Historia emocionuese e Sofie Krasniqit, 70 vjeçares nga Tërpeza e Malishevës-19.08.2020
03:36
Video thumbnail
Bujqit të shqetësuar, pandemia rrezikon burimin e tyre të jetesës-20.08.2020
02:51
Video thumbnail
Komuna e Malishevës ndan 42 motokultivatorë për bujqit-18.08.2020
01:59
Video thumbnail
Banorët e fshatit Golluboc shprehen të pakënaqur me shtrimin e rrugëve-05.09.2020
03:06
Video thumbnail
Fillon regjistrimi në klasat e dhjeta, vërehet rënie e numrit të nxënësve-26.08.2020
03:59
Video thumbnail
Muzeu i shkollës në fshatin Banjë, shembull i ruajtjes së trashëgimisë kulturore-07.08.2020
02:45
Video thumbnail
Kompania “UNIONI” në Rahovec, një shembull i suksesit-27.08.2020
05:07
Video thumbnail
Ujërat e zeza e shkatërrojnë Liqenin e Mirushës-03.08.2020
04:16
Video thumbnail
Në Llapçevë filloi asfaltimi i rrugëve dhe rregullimi i ndriçimit publik-22.08.2020
01:46
Video thumbnail
Pandemia godet bizneset edhe në Skenderaj-06.08.2020
02:06
Video thumbnail
Komuna nuk i kreu obligimet financiare, iu morën ulëset e sallës së Kuvendit-01.09.2020
02:55
Video thumbnail
Fatmir Dakajt nga Ceroviku i Klinës i digjet stalla, ja dëmet e tmerrshme-20.07.2020
04:29
Video thumbnail
Gurthyesit, një problem i madh për Malishevën-17.08.2020
01:56
Video thumbnail
Kërcënohet Drejtori i Urbanizmit në Malishevë, Ahmet Morina tregon detajet-10.08.2020
03:15
Video thumbnail
Kozmetika ERA, aty ku i gjeni brendet më të njohura botërore-29.08.2020
06:10
Video thumbnail
Çun Lajçi bën shitjen e librave në Malishevë--02.09.2020
03:03
Video thumbnail
Filloi hapja e rrugës Ngucat-Bllacë, që lidhë komunat Malishevë me Suharekë-04.09.2020
02:57
Video thumbnail
Asfaltohen nëntë rrugë në fshatrat Mleqan dhe Drenoc të Malishevës-27.08.2020
03:44
Video thumbnail
''Agro Shqiponja'' biznesi që merret me kultivimin e bimëve mjekuese dhe aromatike-13.08.2020
05:03
Video thumbnail
Filloi ndërtimi i çerdhes së dytë publike në Malishevë-09.09.2020
02:18
Video thumbnail
Filloi zgjerimi i rrugës Malishevë-Banjë-09.09.2020
02:07
Video thumbnail
Halil Helshani, nga Ngucati i Malishevës i cili ruan me fanatizëm traditat shqiptare-08.09.2020
08:50
Video thumbnail
Ndahet nga jeta në moshën 78-vjeçare profesor Sabit Brokaj
08:47
Video thumbnail
Pjesa e dytë e reportazhit - Hasi Legjendar
01:14:34
Video thumbnail
Pjesa e parë e reportazhit - Hasi Legjendar
55:47
Video thumbnail
Januz Mushkolaj - Nëpër shekuj
04:05
Video thumbnail
Fatmir Miroci - Dervish Shpendi
06:48
Video thumbnail
Mustafë Ramaj - Vëllezerit Haradinaj
06:50
Video thumbnail
Cene Vishaj - Riza Daci
08:45
Video thumbnail
Me rapsodt e Dukagjinit
02:00:01
Video thumbnail
Komuna e Skenderajt e nderon me mirënjohje Sokol Pogën
04:45
Video thumbnail
N’PULT: Të ftuar Metush Kryeziu dhe Fatmir Buçaj nga Organizatat e dala nga lufta në Malishevë
57:50
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Hajdin Morina, poet
01:14:34
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Ilaz Krasniqi, vëllau i dëshmorit Imer Krasniqi
25:02
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar TV Malisheva: Xhevdet Qeriqi dhe Faik Zogaj, ish luftëtarë të UÇK-së
01:01:40
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Blerim Thaçi, drejtor në drejtorinë e Arsimit dhe Edukimit në Malishevë
01:06:31
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Dr.Emrush Kastrati, avokat dhe ligjerues
01:02:08
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Nazmi Zogaj, drejtor i "Qendrës së Kompetencës, Kujtim Krasniqi" Malishevë
57:27
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Haxhi Shala tregon se deri kur do te jetë pjesë e subjektit që i takon
53:29
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Xhemail Bytyçi, fitues i çmimit për kontribut në shkollën shqipe "Hamdi Berisha"
52:17
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Ismet Kafexholli, fitues i çmimit , Për Trimëri dhe Heroizëm "Imer Krasniqi"
49:54
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Lideri i Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj flet për zhvillimet politike në vend
01:02:49
Video thumbnail
N'PULT: I ftuar Hajrë Mazreku, fitues i çmimit për shëndetësi "Dr. Shpëtim Robaj"
57:36
Video thumbnail
N'PULT: E ftuar Raimonda Krasniqi, asambleiste
55:53